Fellingsbro folkhögskola

Brödrevolutionen : varför forntidens bröd är framtidens bröd
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Qc
Författare
Titel
  • Brödrevolutionen : varför forntidens bröd är framtidens bröd
Förlag
  • Pagina, Stockholm : 2018
Klassifikation
Omfång
  • 191 s.
Ämnesord
Medarbetare
ISBN
  • 978-91-636-1686-0
*00007022cam a2201297 a 4500
*00171970
*00520200424133644.0
*008180306|2018    sw |||||||||||||| 0|swe||
*020  $a978-91-636-1686-0$qinbunden
*035  $a(SE-LIBR)22487733
*08204$a641.815
*084  $aQcae
*1001 $aLandin-Löfving, Erica
*24510$aBrödrevolutionen :$bvarför forntidens bröd är framtidens bröd
*260  $aStockholm :$bPagina,$c2018
*300  $a191 s.
*653  $aHushållsarbete
*653  $aBakning
*653  $aBröd
*653  $aRecept
*7001 $aKindgren, Henrik (foto)
*852  $cQc
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.
Vis
Sänd till
Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
Ex1Tillgängligt InstQc Köket
Ex2Tillgängligt InstQc Köket